Porto + bovenblad natuur eiken
Tech & support
Technische documenten
en video's.

Op deze pagina vindt u de aansluitschema’s voor de badmeubels, technische tekeningen van wastafels, handige instructievideo’s en de veelgestelde vragen.

Waar kunnen wij u bij helpen?

Technische tekeningen en aansluitschema's voor onze badmeubels.

Montagevideo's waarin wij het antwoord geven op de meest gestelde vragen.

Of zoek hier op naam:

Veelgestelde vragen

Waar zijn de badmeubelen verkrijgbaar?

De badmeubelen van Sanox zijn verkrijgbaar bij Hubo en Hornbach.

Waar vind ik de aansluitmaten voor mijn badmeubel?

Voor uitgebreide technische documentatie en weergave van aan- en afvoerleidingen kunt u bij iedere serie een PDF downloaden waarop alle relevante informatie te vinden is. Er zijn diverse badmeubelseries die met meerdere wastafels uitgevoerd worden. Kiest u bij de betreffende serie voor de juiste wastafel.

Goed om te weten: Bij de meeste badmeubels is voldoende ruimte vrijgehouden achter de lade voor het plaatsen van aan- en afvoerleidingen. Bij sommige meubels is zelfs geen sifonuitsparing in de bovenlade geplaatst zodat deze compleet benut kan worden. Als u zeker wilt zijn dat alles netjes aangesloten kan worden adviseren wij u om bij de montage van uw badmeubel gebruik te maken van een ruimtebesparende sifon. 

Wat is de gemiddelde levertijd van een badmeubel?

De meeste badmeubelseries uit ons assortiment zijn (doorgaans) uit voorraad leverbaar. Wanneer u kiest voor een bestelartikel, is de levertijd ca. 6 weken.

Hoe kan ik de lade afstellen?

Dit verschilt per badmeubelserie. Voor de badmeubelseries Como, Dante en Seville kunt u hier een aantal handige video’s bekijken over het afstellen en/of vervangen van de laden.

Scharnieren afstellen

scharnieren-afstellen-sanox

Een andere vraag?